Skift til den gratis version

Når dit abonnement på Kaspersky Password Manager udløber, kan du enten forny det eller skifte til den gratis version. Hvis du skifter til den gratis version og har flere poster end tilladt med den gratis version, skal du vælge, hvilke poster du vil beholde.

Når du skifter til gratis versionen af Kaspersky Password Manager, slettes alle passive poster fra cloud-lageret og synkroniseres ikke på dine enheder. Men disse poster gemmes på din computer, og du kan se dem i din lokale boks.

Skift til den gratis version af Kaspersky Password Manager